JAM | HEREXAMENTRAINING

Ieder jaar organiseert JAM in de maand juni intensieve herexamentrainingen voor alle vakken op elk gewenst niveau. Dit jaar doen we dat van donderdag 15 juni tot en met woensdag 21 juni a.s. Voor het vak waarin de leerling herexamen doet, plannen wij een leerling tenminste vier dagdelen van 2,5 uur in. Het samenvatten van de leerstof, het geven van extra uitleg, het maken van examens met daarbij het uitgebreid individueel nabespreken wordt door de kandidaten als beste gewaardeerd.

DESKUNDIG TEAM

Wij geloven heilig in het leveren van goede kwaliteit. Daarom zijn ervaren studiebegeleiders en vakdocenten van verschillende voortgezet onderwijsscholen uit de regio tijdens de examentraining aanwezig om alle leerlingen individueel te helpen.

RUSTIGE WERKPLEK

Wij bieden rustige werkplekken. Daarnaast hebben wij ruime aandacht voor de individuele leerling en zijn/haar specifieke problemen en/of wensen. Een groot voordeel is dat wij voor iedere leerling een eigen studieplanning maken voor de gehele herexamenperiode zodat hij/zij precies weet wat hij/zij dagelijks moet doen. Dat studeren kan kosteloos bij JAM.

SAMEN MET ‘LOTGENOTEN’

Samenwerken met ‘lotgenoten’ verhoogt de motivatie om te studeren voor de herexamens. Zien studeren, doet studeren! Tussen de middag verzorgen wij een heerlijke lunch waarbij je even lekker kunt ontspannen.

KOSTEN

De kosten voor een dagdeel van 2,5 uur herexamentraining bedraagt € 55,- per keer. Dat is inclusief lunch. Dit aanbod geldt van donderdag 15 juni tot aan de herexamens.

Aanmelden kan via het contactformulier van onze website. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.