Laatste nieuws

Laatste nieuws

Taaltraining voor volwassenen

Een vreemde taal leren in verband met werk of omdat het leuk én handig is tijdens de vakantie?

(Her) Examentraining start op 28 april

De finale van de middelbare. Het examen. Met als resultaat hopelijk het felbegeerde diploma. Bij JAM willen we je helpen het beste uit jezelf te halen.

Programma kerstvakantie

Benieuwd naar het programma voor de kerstvakantie? Download hier het programma.

Training Leren leren start 25 november

Leren gaat niet bij iedereen vanzelf. Want leren moet je leren. Dat kan bij JAM. In de training ‘Leren leren’ ontdekt uw kind hoe het het beste kan leren. En waarom leren toch heel leuk kan zijn.

Examentrainingen scheikunde in de kerst- en voorjaarsvakantie

Vanwege de enorme vraag naar bijles scheikunde bij JAM komt Peter Breure, oud-docent scheikunde van het CCNV, extra trainingen geven voor dit vak in de kerst- en voorjaarsvakantie.

Herfstprogramma 2017

Voor vragen en/of deelname kunt u terecht bij Jantine van Hunenstijn (06-10520682) of Astrid de Bruin (06-11083676) of stuur uw mail naar info@jamharderwijk.nl.

Sport- en Recreatiecentrum De Brake

In de week na de herfstvakantie, op dinsdag 24 oktober, start JAM een nieuwe vestiging in Nunspeet. Vanuit een ruimte in Sport- en Recreatiecentrum De Brake gaat JAM een aantal van haar diensten aanbieden. 

Brugklastraining

Het is vakantie. Lekker genieten van de zon en even niets te ‘moeten’. Na de zomervakantie staat er echter iets groots voor de deur. De start als brugklasleerling op de middelbare school. Je wilt natuurlijk een zo goed mogelijke start maken op je nie...

Jam ENGLISH SUMMER BOOT CAMP

Wil jij je Engelse op een goede en professionele manier beter schrijven en spreken?  Zit je in groep 7 van de basisschool of verlaat je groep 8 en begin je op de middelbare school?

Taalcursussen Engels en Spaans voor basisschoolleerlingen

JAM start woensdag 11 januari a.s. met taalcursussen Engels en Spaans voor kinderen vanaf groep 3 uit het basisonderwijs in zowel Harderwijk als Zeewolde.