Laatste nieuws

Brugklastraining

 
Gepubliceerd op: 
08-08-2017    
 458
 x bekeken

Op maandag 14 en dinsdag 15 augustus geeft JAM aan de Academiestraat 14 in Harderwijk van 9.30 uur tot 13.15 uur brugklastrainingen voor alle leerlingen die naar klas 1 gaan van het voortgezet onderwijs. Daarnaast geeft JAM op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus eveneens van 9.30 uur tot 13.15 uur trainingen op het CCNV speciaal voor de nieuwe brugklassers van het CCNV. Deze trainingen zijn bedoeld voor leerlingen die zich grondig willen voorbereiden op de brugklas. Er komt namelijk nogal wat op je af als je zo’n grote school binnenstapt.

JAM begrijpt heel goed dat de overgang van de basisschool naar de middelbare school groot is. Daarom hebben wij een training geschreven waarin alles aan bod komt wat je in het nieuwe schooljaar kunt verwachten. Je wordt volledig bijgepraat over je nieuwe school. Daarnaast leren wij je studievaardigheden aan waardoor je straks nog beter weet hoe je moet leren. Centraal in deze tweedaagse training staat weerbaarheid: hoe zorg jij dat je sterk overkomt op een ander en hoe sluit je gemakkelijk nieuwe vriendschappen?

Voor leerlingen met een diagnose is deze training ook zeer geschikt. Wij zijn opgeleid om leerlingen met een bijzondere hulpvraag zo goed mogelijk te begeleiden. Doordat we in kleine groepjes werken is er bovendien veel aandacht.

De JAM l Brugklastrainingen vinden plaats in de laatste week van de zomervakantie. De totaalprijs van de training is € 150,- per leerling. Dit bedrag zal vooraf in rekening worden gebracht. Opgeven kan via het sturen van een mail naar info@jamharderwijk.nl.

Meer informatie over JAM leest u op jamharderwijk.nl. Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Jantine van Hunenstijn, 06 10520682

Astrid de Bruin, 06 11083676

« Terug naar overzicht