Over Jam Harderwijk & Omstreken

Taalles Engels

Wil je je ‘vakantie’ Engels snel en efficiënt opfrissen? Wil je het Cambridge Engels tot in de puntjes beheersen óf je werkgever blij maken met de perfect geschreven Engelse e-mail?

Dat kan bij JAM. Wij bieden taaltrainingen Engels aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bespreek je wensen vrijblijvend met onze (native) docent Engels en test samen met haar je kennisniveau. Op basis van haar advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

Veel enthousiaste studenten gingen u voor!

Onze docenten:

Morag Pressegh

Docente Morag geeft al ruim drie jaar Engelse les bij JAM en komt oorspronkelijk uit Schotland. “Ik maak mijn groepslessen graag leuk en interessant. Ik probeer mijn studenten altijd goed te leren kennen en begrijpen, zodat ik weet op welke manier ze het liefst willen leren. Wie zich ontspannen en gelukkig voelt in de les, krijgt meer zelfvertrouwen bij het communiceren en is, voor hij het weet, op weg om zijn Engels te verbeteren!”

Kim Ketting

Docente Kim Ketting is geboren in Indiana, USA, en woont al tweeëntwintig jaar in Nederland. Ze heeft een zeer ruime ervaring in het geven van Engelse les. “I have a passion for the English language that started when I was in secondary school. I am an extrovert and knew early on I wanted a career that involved helping others with their linguistic skills. After more than thirty years in this business, I still enjoy my work!”

Neem voor meer info contact op met één van onze professionals of meld je direct aan!

Contactformulier

Skip to content