Over Jam Harderwijk & Omstreken

Taaltraining Italiaans

Vind jij Italiaans ook zo’n prachtige taal en wil je die taal graag leren spreken? Heb je Italiaans voor je werk nodig, op vakantie of in uw dagelijkse sociale leven? Bij JAM ben je aan het juiste adres! Wie bieden trainingen Italiaans aan van startniveau tot zeer professioneel, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We gebruiken hierbij lesmethoden waarbij we vooral ingaan op lezen, schrijven, luisteren (muziek en film) en spreekvaardigheid met behulp van korte rollenspellen. Uiteraard bespreekt onze docent Italiaans vooraf met jou wat je wensen zijn en test hij je kennisniveau. Op basis van zijn advies plan je vervolgens de training op een voor jou geschikt moment in, overdag, ’s avonds of in het weekend. Ook kun je ervoor kiezen om in te stromen bij de groepen die inmiddels draaien bij JAM. Uiteraard behoren privéles en les op locatie ook tot de mogelijkheden.

Startdata:

In overleg vast te stellen.

Onze docent:

Enzo Reitano

Ik geef sinds een jaar Italiaanse les bij JAM en kom oorspronkelijk uit Rome. Mijn achtergrond is commercieel maar ik vind lesgeven ontzettend leuk en het is een soort hobby geworden.

Omdat ik uit Italië kom en Nederlands heb moeten leren, kan ik me goed verplaatsen in de mensen die bij mij op les komen. Verder ben ik ook culinair aangelegd. Ik houd van lekker koken en eten en dat zit ook wel in de Italiaanse cultuur! Ik vind het leuk om recepten met mijn studenten uit te wisselen. Met mijn lessen probeer ik je niet alleen de basiskennis van Italiaans bij te brengen, maar geef ik je ook een kijkje in het Italiaanse leven.

Neem voor meer info contact op met één van onze professionals of meld je direct aan!

Contactformulier

Skip to content