Over Jam Harderwijk & Omstreken

Wie wij sponsoren

Schoolkorfbal bij KV Wolderwijd

Sinds een aantal jaar heeft JAM haar naam verbonden aan het schoolkorfbaltoernooi bij Korfbal Vereniging Wolderwijd in Zeewolde. Plezier beleven en respect hebben voor elkaar zijn de twee belangrijkste pijlers in de korfbalsport, die JAM van harte deelt.
Elk jaar doen er bijna 40 teams mee uit de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde. Ruim 350 kinderen genieten van een heerlijke middag korfbal.

Korfbal Vereniging Wolderwijd bestaat ruim dertig jaar en staat bekend als een heel actieve en gezellige vereniging in het sporthart van Zeewolde. In 2022 organiseert KV Wolderwijd het schoolkorfbal toernooi voor de 26e keer!
JAM ondersteunt KV Wolderwijd met plezier.

Schoolkorfbal Harderwijk

Al sinds jaar en dag staat het schoolkorfbaltoernooi van Unitas in de maand mei op de Harderwijkse sportagenda. In 1964 werd het toernooi kleinschalig opgestart met vijf scholen. Het toernooi is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste schoolkorfbaltoernooien van het land. Bij de editie van 2013 deden er 151 teams mee. Wat gelijkstaat aan ruim duizend sportende kinderen. JAM is de trotse hoofdsponsor van dit toernooi.

Badminton Harderwijk

JAM is ook trotse sponsor van het jaarlijkse badminton jeugdtoernooi van Harderwijk. Tijdens dit toernooi staan gezondheid en bewegen voor de jeugd voorop. Een visie die JAM graag deelt.

Kinderen van 6 tot 18 jaar mogen deelnemen aan het toernooi. Er doen ieder jaar zo’n 100 jeugdspelers van circa 15 verenigingen mee. Het toernooi staat bekend als heel gezellig en wordt gedragen door enthousiaste trainers, supporters en spelers!

Zusterschool

Sinds 2022 heeft JAM een zusterschool in Oeganda. Dit is een prachtige initiatief waar wij erg blij mee zijn. Wij steunen onze zusterschool op zowel financieel gebied als met onze eigen onderwijskennis. Onze eerste kennismaking verliep via ‘Knowledge for Children’, een organisatie die “Samen investeren in goed onderwijs” als missie heeft. JAM ondersteunt die missie van harte, zeker in een land als Oeganda, waar een kleine twintig procent van de kinderen nog altijd niet naar school gaat. Van de financiële bijdragen die de school ontvangt, wordt niet alleen geïnvesteerd in lesmateriaal, maar worden ook in de lokale gemeenschap docenten opgeleid en bestuurders getraind in onder meer fundraising. Zo werken de deelnemende scholen in drie jaar tijd naar onafhankelijkheid toe. Een prachtige ontwikkeling waar wij graag toe bijdragen!

 

Contactformulier

Skip to content